IT & C

#tramvai #wi-fi #internet #mijloc de transport in comun # tramvai cu wi-fi

Internet gratuit in transportul in comun: tramvaie cu wi-fi la Cluj

Internetul wireless in mijloacele de transport in comun va deveni in curand o realitate la Cluj. Primarul Sorin Apostu vrea sa achizitioneze tramvaie moderne cu wi-fi .

In primavara viitoare, clujenii se vor putea conecta la internet prin wi-fi in tramvai . Noile garnituri vor avea si aer conditionat, supraveghere video si scaune ergonomice.

Clujul devine astfel primul oras din Romania care ofera servicii gratuite de internet wireless in mijloacele de transport in comun.

"Este o invitatie adresata clujenilor sa foloseasca transportul in comun si dorim, prin introducerea sistemului wi-fi in tramvaie, sa atragem calatorii, sa poata fi folosit internetul pe telefoane mobile, pe tablete, de catre pasageri, pe durata calatoriei cu noul tramvai", a declarat primarul municipiului Cluj Sorin Apostu, citat de Gandul.info.

Valoarea estimata a noilor tramvaie in care clujenii se vor putea conecta la internet prin wi-fi este de 1,2 milioane de euro pentru fiecare garnitura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele