IT & C

Internet free in piata din Timisoara

Piata Unirii din Timisoara va deveni, din vara asta, o zona cu Internet gratuit. Municipalitatea studiaza costurile implementarii unui program de asigurare a accesului la Internet prin sistem fara fir pentru orice persoana care intra cu un laptop in zona pietei.
Am preluat ideea de la New York. In Central Park se poate accesa gratuit Internetul printr-un sistem wireless. Se monteaza o antena speciala, prin intermediul careia utilizatorii se pot conecta fara fir la Internet. Primaria este consumator de Internet, asa ca nu vom avea costuri suplimentare in privinta aceasta. Se va crea un IP nou, care va functiona pentru accesul din Piata Unirii , a declarat ieri viceprimarul Adrian Orza. Tot in Piata Unirii, pe intreaga perioada a verii se va derula programul Mica Viena, care presupune organizarea de concerte in aer liber si acordarea gratuita a spatiului public pentru artisti plastici, care sa creeze sub privirile publicului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele