IT & C

Suntem cu un pas mai aproape de un Internet Explorer 7 complet. Microsoft a lansat luni o varianta Beta mai slefuita, alaturi de reclamele ce au insotit-o pe toate site-urile. Aceasta varianta poate fi folosita un pic mai usor decat cea dinainte lansata in ianuarie, care se adresa mai mult profesionistilor.

Interfata nu s-a schimbat foarte mult fata de versiunea anterioara dar unele modificari substantiale se vor simti de indata ce vei incepe sa navighezi paginile internetului. Vei gasi de asemenea si optiunea Opera, care va stoca toate ferestrele deschise astfel incat atunci cand vei inchide browser-ul si vei restarta IE7, vei avea totusi la dispozitie aceste informatii. Acest lucru poate fi de mare ajutor celor care fac munca de cercetare. Alte optiuni adaugate sunt cele de la Firefox cu o functionalitate asemanatoare.

Noua versiune IE7 Beta a imbunatatit optiunile privind linkurile favorite, istoria paginilor vizitate, etc. Modificari majore au aparut si in update-ul pentr IE6 . Sunt incluse noi setari pentru securitate si multe butoane pentru Active X sunt debifate automat.

Daca esti pregatit sa fii un utilizator Beta, poti downloada cea mai recenta versiune si mai multe informatii despre optiuni de pe site-ul oficial. Compania a mai declarat ca va oferi suport nelimitat telefonic pentru cei care testeaza versiunea in America de Nord, Germania si Japonia.

Desi aceasta versiune Beta este mult mai slefuita decat cea dinainte, tineti minte ca este totusi o versiune Beta. Vei descoperi, fara indoiala destule scapari si s-ar putea sa nu se acomodeze chiar foarte bine cu software-ul pe care il instalat pe computer.

Microsoft a declarat ca se incadreaza in program pentru o lansare de versiune finala la mijlocul anului 2006. (Lansarea pentru Windows Vista a fost amanata pentru a coincide cu cea a browser-ului).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele