IT & C

#hp #multitouch #touchsmart

HP anunta noi PC-uri si monitoare multitouch

HP anunta lansarea a noi computere multitouch, destinate atat segmetului de utilizatori de acasa, cat si clientilor din segmentul business.

Noua linie de produse HP contine noi PC-uri HP TouchSmart si monitoare cu suprafata tactila de 42 de inch si rezolutie HD.

HP TouchSmart

PC-urile HP TouchSmart vin din doua variante, modele cu ecran cu diagonala de 20 de inch sau cele cu display de 23 de inch si sunt denumite oficial TouchSmart 300 si HP TouchSmart 600.

Informatiile de pe computer se acceseaza prin intermediul ecranului tactil, acesta suportand gesturi de rotatie, arcuire, intoarcere, presare, drag&drop sau "ciupire". Modelele sunt destinate folosirii multimedia si social media . Toate modelele vin cu Windows 7 preinstalat si sunt capabile de redare HD.

Dispozitivele incorporeaza aplicatia Netflix care permite utilizatorilor sa vizioneze seriale TV prin Internet streaming sau sa inchirieze filme pe DVD si Blu-ray. Inchirierile se fac contracost, dar utilizatorii au o perioada de proba de doua saptamani.

HP LD4200tm

Modelul HP LD4200tm este un monitor cu diagonala de 42 de inch. Acesta are o carcasa neagra si este destinat mediilor inchise ca puncte de vanzare, mall-uri, receptii de hotel, universitati, spitale, etc.

Monitorul suporta tehnologia cu infrarosu care recunoaste gesturile multitouch si reda o rezolutie HD de 1.920 x 1.080 pixeli. Mai mult, utilizatorii pot viziona imagini clare din aproape orice unghi. HP LD4200tm a fost fabricat sa functioneze non-stop si are un consum redus de energie. Modelul are o garantie de trei ani. In prezent nu se stie data lansarii pe piata din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele