IT & C

#telecomanda universala #ces 2009 #logitech harmony

Harmony 1100, noua telecomanda universala de la Logitech

Modelul logitech harmony 1100 dispune de un touch screen personalizabil.

Pentru al doilea an consecutiv, Harmony primeste premiul de inovatie la categoria home entertainment in cadrul CES.

S-a lansat

In cadrul Consumer Electronic Show (CES 2009), Logitech a prezentat telecomanda universala avansata Logitech Harmony 1100 , ce iti controleaza sistemul home-entertainment de acasa printr-un ecran tactil color personalizabil de 3,5 inchi.

Noua telecomanda Logitech are o intefata care te lasa sa asezi comenzile preferate exact unde le doresti. Harmony 1100 a primit premiul inovatiei la categoria Home-Entertainment Accesories in cadrul CES, fiind al doilea an consecutiv cand o telecomanda Logitech Harmony a fost onorata cu acest premiu.

"Harmony 1100 constituie o extensie naturala a filosofiei Harmony, aceea sa simplifice controlul sistemelor complexe de home-entertainment," a declarat Ashish Arora, vice presedinte si manager general al diviziei Harmony in cadrul Logitech.

Contol simplificat

Software-ul telecomenzii este total reconfigurat iar ecranul de 3,5 inchi touch-screen, cu rezolutie QVGA, iti ofera o baza luminoasa de unde sa controlezi sistemul. Cu ajutorul acestuia poti selecta comenzile cel mai des folosite si le poti aseza pe ecran. Daca iti place sa urmaresti filme si folosesti tastele Play si Pause, poti seta ca Harmony 1100 sa dispuna acele comenzi pe ecran, imediat ce filmul a inceput.

In plus fata de touch screen-ul personalizabil, Harmony 1100 dispune de detalii simple ce ajuta la usurinta utilizarii, precum ghidari tactile, situate in jurul touch screen-ului si care ajuta la pozitionarea corecta a degetelor astfel incat sa alegi comanda dorita. Harmony 1100 este reincarcabila.

Mai mult, Harmony 1100 vine echipata cu caracteristica RF. Un extender Harmony RF (comercializat separat), in tandem cu telecomanda. Acest lucru iti permite sa controlezi dispozitivele ce se afla in spatele usilor inchise ale camerei de zi sau ale altei camera din casa (conditia este sa nu depaseasca 30 de metri).

Disponibilitate

Harmony 1100 va fi disponibila in Europa incepand cu luna februarie a lui 2009 la un pret recomandat de 499 Euro, adica 2.015 RON.

"Lumea va continua sa-si largeasca gama de dispozitive de divertisment de acasa, iar Harmony 1100 va face tot posibilul sa inlesneasca experienta utilizatorilor cu sistemele, totul la o fractiune din pretul platit pentru telecomenzile traditionale", a mai adaugat Ashish Arora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele