IT & C

Hardware anti-spam

Specialistul in securitate informatica Symantec va prezenta oficial - cel mai probabil saptamina viitoare - o serie de dispozitive menite sa asigure securitatea e-mail-ului. Aparatele au fost construite in colaborare cu producatorul IronPort . Este vorba, de fapt, despre seriile de produse 8100 si 8200. Dispozitivele din gama 8100 promit sa reduca volumul spam-ului in proportie de circa 50% inainte ca mesajele publicitare nesolicitate sa ajunga in reteaua unei anumite companii. In acest fel, intreprinderile economisesc bani pentru spatiul de stocare a mesajelor electronice. Iar aceasta economie este bine venita, in conditiile in care, deocamdata primul model al seriei, 8160, costa aproximativ 5.000 de dolari, fara a mai pune la socoteala si licentele pentru software-ul necesar.
Seria 8200 va recunoaste, conform Symantec, pina la 95% din mesajele nesolicitate la gateway, eliminind si virusii. Exista aici doua tipuri de dispozitive pentru necesitati diferite ale firmelor: modelul 8240 poate fi utilizat intr-o retea cu 100 pina la 1.000 de utilizatori, in timp ce 8260 este destinat companiilor cu mai mult de 1.000 de utilizatori. Ambele aparate costa 2.000 si, respectiv, 4.000 de dolari, fara licentele pentru software-ul necesar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele