IT & C

#iphone #android #grand theft auto # joc masini

GTA3 ajunge pe Android si iPhone

Celebrul joc Grand Theft Auto III va fi disponibil pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android, dar si pe iPhone, a anuntat Rockstar Games. Lansarea pe dispozitivele mobile are loc cu ocazia aniversarii a zece ani de la aparitia celui mai apreciat titlu din seria considerata de multi controversata din cauza scenelor violente, scrie Mashable.

Potrivit RockStar, Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition va putea fi jucat atat pe telefoanele mobile cu Android si iOS, cat si pe tabletele care ruleaza sistemele de operare amintite. De remarcat este faptul ca grafica jocului dedicat device-urilor mobile este asemanatoare celei disponibile pe varianta PC.

Rockstar a anuntat si pretul jocului pentru telefoanele mobile: 4,99 dolari pret care va oferi aproape tot continutul jocului original. Lansarea oficiala a Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition va avea loc in data de 15 decembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele