IT & C

#nvidia tegra 2 #google chrome #google tablet

Google tablet, rivalul iPad, se lanseaza in noiembrie

Dupa lansarea iPad-ului, tot mai multi producatori de dispozitive portabile au inceput fabricarea modelelor de tip " internet tablet ", iar una dintre cele mai mari companii la nivel global, Google, isi pregateste si ea propriul prototip.

Asemenea altor dispozitive ale celor de la Google, tableta va fi realizata de catre taiwanezii de la HTC. Mai mult, modelul va fi distribuit, cel putin in Statele Unite ale Americii, prin operatorul de telefonie mobila Verizon.

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara sistemul de operare Google, denumit Chrome, iar dispozitivul ar putea dispune de un procesor nVidia Tegra 2 care ar suporta o platforma cu suport multitouch si cu rezolutie de 1280 x 720 px.

Totodata, tableta Google ar putea sa dispuna de o memorie RAM de 2 GB, SSD de 32 GB, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si LTE (4G), receptor GPS, camera web si suport microSD. Din pacate aceste detalii nu au fost confirmate oficial de catre cei de la Google.

Se speculeaza ca lansarea oficiala a dispozitivului se va face pe data de 26 noiembrie 2010 , cand in Statele Unite ale Americii se "sarbatoreste" cea mai aglomerata zi de cumparatori din an, " Black Friday ", adica "vinerea neagra".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele