IT & C

#google # geek # parole # parole utilizator # pastrare parole

Google pastreaza si parolele folosite anterior de un utilizator

Google pastreaza toate parolele pe care le-ai folosit anterior pentru autentificarea in conturile servicilor furnizate de gigantul internet. Nu este, asa cum s-ar crede, o problema de securitate, ci, din contra , o asigurare ca nu risti, odata cu o noua schimbare a password-ului, sa folosesti un cod vechi, scrie Geek.

Atunci cand ai un cont de Gmail, de exemplu, deschis in urma cu mai multi ani, cu siguranta ai schimbat de nenumarate ori parola de acces. Cel putin, asa ar fi normal din punct de vedere al securitatii datelor. Desigur, a tine minte ce parole ai folosit pentru contul respectiv de-a lungul timpului poate fi o adevarata povara.

Este bine de stiut ca Google s-a gandit la acest lucru, iar parolele tale anterioare au fost stocate de gigantul internet. Motivul este simplu. Atunci cand vei decide sa iti modifici din nou parola, lucru pe care este recomandat sa-l faci destul de des, sa nu folosesti o parola veche de acum doi sau trei ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele