IT & C

#street view #echipament google #fotografii google

Google iti imprumuta echipamentul pentru ca tu sa faci fotografii in serviciul Street View

Lucrezi in cadrul unei universitati, o agentie guvernamentala sau o organizatie care are ca obiect cercetarea? Daca raspunsul este da, vei avea posibilitatea sa faci fotografii pentru sistemul Street View de la Google Maps.

Compania americana a demarat joi un program pilot, ce include momentan doar organizatii non-guvernamentale, organizatii de cercetare, universtiati, agentii guvernamentale sau asociatii de turism, prin care pune la dispozitia celor interesati echipamentul high-end, conform mashable.com. Practic, gigantul american se va folosi de oameni din afara companiei pentru a-si extinde baza de date in programul Street View cu ajutorul unor costuri minime.

Primul partener inclus in program este centrul pentru Turisti din Hawaii (Hawaii Visitors and Convention Bureau) care deja a inceput sa faca poze catorva dintre cele mai populare locuri ale insulelor.



Echipamentul Google se numeste Street View Trekker si este format dintr-un rucsac echipat cu un dispozitiv Android si o camera foto performanta care inregistreaza imagini, din 2.5 secunde in 2.5 secunde, la un unghi de 360 de grade. Oricine face parte dintr-o organizatie si este interesat sa intre in acest program poate aplica aici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele