IT & C

#google #romani #job #dublin

Google Irlanda vrea sa angajeze romani

Viitorul sediu Google din Dublin , Irlanda, doreste sa angajeze in viitorul apropiat aproximativ 200 de persoane. Nimic special in toata aceasta treaba, dar printre cei selectati se vor afla si persoane care vorbesc limba romana.

Informatiile vin de la Ziarul Financiar, care spune ca filiala din Dublin se va ocupa si de administrarea unor operatiuni din tara noastra, prin urmare Google are nevoie de angajati romani .

Romanii sau vorbitorii de limba romana care vor lucra in cadrul companiei se vor ocupa de administrarea serviciilor Google Maps si Google Places, plus functionarea corespunzatoare a serviciului AdWords.

Printre locurile de munca disponibile pentru Romania in cadrul Google Irlanda se numara reprezentati de vanzari si relatii cu clientii, posturi care necesita diplome de licenta, fluenta in limba engleza si experienta in marketing, management si relatii cu clientii.

Doritorii mai au la dispozitie si postul de manager de operatiuni pentru vanzarile online (Online Sales and Operations Manager) si daca vor sa aiba o sansa in acest loc au nevoie de diploma universitara, fluenta in limba engleza si experienta in domeniul online.

Desi se stie faptul ca cei de la Google vor sa deschida un centru al companiei si in tara noastra, din pacate data inaugurarii acestui sediu nu este cunoscuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele