IT & C

#google #motor de cautare #internet #personalizare #cont

Google introduce imagini de fundal pentru motorul de cautare

Motorul de cautare Google le-a facut o surpriza utilizatorilor fideli. Daca pana acum, principala pagina de cautare era plictisitoare, Google a schimbat complet acest lucru.

Pe aceasta pagina au aparut imagini de fundal , care shimba radical aspectul cu care eram obisnuiti pana acum. Acum, motorul de cautare ofera o selectie artistica de imafini, iar cei care au conturi Google pot adauga direct fotografii de pe Picasa Web Albums sau chiar de pe propriul calculator.

Aceasta optiune este disponibila de pe 2 iunie doar prin versiunea personalita iGoogle , iar de astazi, 10 iunie, este introdusa pentru toata lumea. Acest versiune este disponibila si celor care nu au cont Google. Imaginile de fundal nu vor ramane insa permanent, aceastaoptiunefiind posibila doar pentru utlizitatorii cu conturi Google. Aceasta versiune va fi disponibila timp de 24 de ore.

Aceasta optiune de personalizare a unui motor de cautare a fost ofertia pentru prima oara de Bing.com.

"Pentru a va oferi un pic de inspiratie, am colaborat cu mai multi artisti cunoscuti, sculptori si fotografi pentru a crea o galerie de imagini de fundal pe care le puteti utiliza pentru a va personaliza pagina principala", a declarat Marissa Mayer de la Google.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele