IT & C

#google #retea de socializare

Google intra din nou in piata retelelor de socializare cu Google+

Google a lansat Google+, o noua incercare de a intra pe piata retelelor de socializare . Dupa esecul GoogleBuzz, compania a pregatit cu mai multa atentie noul serviciu.

Primele conturi Google+ au inceput sa fie create, pe baza de invitatie. Google nu a anuntat inca data deschiderii retelei catre publicul larg, sperand sa imbunatateasca serviciul in urmatoarele luni.

Proiectul, dezvoltat de Vic Gundotra, vicepresedintele senior al diziviei sociale de la Google, a fost amanat de mai multe ori, dar acum aduce noi concepte in modelul retelelor de socializare.

Circles+ este o modalitate de delimitare a grupurilor de prieteni, integrata in Google+ la fiecare nivel. Google spera ca modalitatea mai usoara de manageriere a grupurilor sociale sa fie un avantaj fata de Facebook.

Serviciul include si optiuni noi pentru smartphone-urile Android. Pozele si video-urile facute cu telefonul vor fi uploadate automat, iar userul poate apoi alege de la PC pe care le va face publice.

Pana acum, serviciul cel mai de succes de Socializare online detinut de Google nu este unul dezovoltat in interior, ci unul achizionat, Youtube, pentru care Google a platit 1,65 miliarde de dolari in 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele