IT & C

#google #gmail #telefonie

Google Gmail are acum un serviciu de telefonie

Google lanseaza un serviciu de telefonie dedicat casutelor postale Gmail . De acum, utilizatorii de Gmail vor avea la dispozitie o aplicatie de apelare vocala care va putea fi folosita atat cu telefoanele fixe, cat si cu cele mobile.

Primii care vor putea testa noul serviciu vor fi utilizatorii din Statele Unite ale Americii. Odata cu lansarea aplicatiei, Google a facut publica si o lista temporara de preturi.

Prin urmare, utilizatorii care vor efectua apeluri telefonice in Statele Unite si Canada nu vor fi taxati pentru convorbirile lor. Totusi, aceasta regula este valabila doar pana la sfarsitului anului. In schimb, apelurile efectuate catre Marea Britanie, Franta, China sau Germania vor fi taxate cu doi centi pe minut.

"Apelurile de la calculatore la telefoane reprezinta un pas important, pentru ca de acum inainte sute de milioane de utilizatori de Gmail vor putea sa telefoneze din interiorul casutelor postale virtuale", a declarat pentru BBC News Online, Craig Walker, project manager al companiei Google, citat de Realitatea.net.

Craig Walker a mai declarat ca noul serviciu nu are un kit special de instalare, iar utilizatorii nu trebuie sa descarce aplicatii suplimentare pentru a accesa si utiliza modulul de telefonie prin Google Gmail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele