IT & C

#google # dozator cu bere android #dozator cu bere google

Google a creat un dozator de bere cu Android

Inginerii Google au abadonat temporar cele mai noi inovatii online pentru a crea un dozator de bere controlat de sistemul de operare mobil Android. Dotat cu o tableta Motorola XOOM, dozatorul accepta plati NFC.

Paul Carff, unul dintre dezvoltatorii proiectului Google TV, a creat in timpul liber un dozator de bere automat, prin combinarea unei placi de baza Arduino cu tableta Motorola XOOM ce ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sub forma robotul mascota Android, automatul de bere include si senzori multipli pentru verificarea nivelului de bere ramas in butoi, dar si temperatura bauturii, potrivit Geek.com.

Botezat KegDroid, automatul de bere ar putea deveni cea mai simpla modalitate de a servi rapid cantitati mari de bere la festivaluri si evenimente. Berea ramane insa disponibila doar pentru utilizatorii de smartphone-uri cu tehnologia NFC, pentru plati directe cu telefonul mobil.




Sursa foto: Geekologie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele