IT & C

#atasament #gmail #google drive

Gmail include atasamente de pana la 10GB prin Google Drive

Google a integrat serviciile Gmail si Google Drive, astfel incat utilizatorii serviciului de email pot trimite acum atasamente la email de pana la 10GB, prin serviciul de stocare cloud oferit de Google.

Dupa ce a facut istorie cand a introdus atasamentele de pana la 25MB, Gmail ofera acum o solutie si mai buna de transfer a fisierelor mari.

Google a optat pentru integrarea Gmail cu Google Drive, astfel incat fisierele trimise ca atasamente sunt practic cele din sistemul de stocare in cloud, potrivit Geek.com.

Strategia Google ar putea fi o ocazie buna pentru a-i convinge pe mai multi utilizatori Gmail sa incerce serviciul de stocare in cloud Google Drive, lansat de companie in acest an.

Oferta Gmail nu este insa o premiera absoluta. Microsoft a implementat deja un sistem asemanator in Hotmail, cu integrare SkyDrive. Utilizatorii pot trimite pana la 25GB de documente Office prin Hotmail, dar marimea fisierelor individuale nu poate depasi 50MB.

Sursa foto: Androidpit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele