IT & C

Gaurile in timp

Albert Einstein a fost unul dintre primii cercetatori moderni care a reusit sa demonstreze ca pana si timpul, privit ca un “imens camp de ecuatii” si elemente, este relativ.

Acest fapt a facut ca stiinta moderna sa se incapataneze si mai mult in gasirea celebrelor tuneluri ale timpului prin care omul sa poata evada in alte dimensiuni.

Unul dintre urmasii lui Einstein, fizicianul Stephen Hawking a declarat ca “teoretic” poate construi o masina a timpului. La capatul unei serii indelungate de experimente, in 1992, el avea sa anunte in cadrul unei conferinte internationale a fizicienilor din intreaga lume ca “orice masina a timpului are nevoie de o gaura antimaterie, in care energiile negative sa se armonizeze cu cele pozitive intr-o maniera asimetrica”.

 Asa se incheia unul din cele mai ambitioase proiecte de a construi o masina a timpului.

Intr-un alt centru de cercetare american, aflat sub egida NASA, o echipa de cercetatori descoperea “discontinuitatile” care permit evadarea in alte dimensiuni.

Printre cazurile bizare de disparitii omenesti acestia adaugau ca argument al teoriei lor de evadare in timp fenomenul Triunghiului Bermudelor si experimentul Philadelphia . Conform acestora, discontinuitatile antimaterie sunt de fapt “porti catre alte lumi”.

Ele fac posibile fenomene bizare, de genul celor consemnate de revista americana SciFi. In seria acestora se inscrie un episod bizar din 1968, cand un avion charter de pasageri ateriza pe aeroportul din Los Angeles.

Avionul respectiv disparuse in urma cu 15 ani, deasupra statului Texas. Ce este si mai socant este faptul ca salvatorii au descoperit la bord doar schelete. Unul dintre acestea avea intre degete o tigara aprinsa .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele