IT & C

#nintendo wii #sony rolly #telefon mobil #player #laptop #martisor #gadget

Gadgeturi in culorile Martisorului

Pentru multi, Martisorul este inca un motiv de a face cadouri, iar tehnologia este unul din domeniile cele mai ofertante. Alege-i un gadget deosebit, unul care sa poarte culorile sarbatorii: alb si rosu.

 

Dell Inspiron 1525 - rosu

Seria Dell Inspiron 1525 este cea mai generoasa in materie de nuante disponibile. Alege rosu sau alb. Modelul este urmasul direct al lui Dell Inspiron 1520.

Versiunea imbunatatita are ecran de 15,4 inch cu rezolutie WXGA de 1280 x 800 px si procesor Core 2 Duo T7250 de 2 Ghz. Un astfel de model costa in jur de 3.000 RON.

Telefon mobil sony ericsson f305 - alb

Terminalul Sony Ericsson F305 face parte dintr-o noua serie de telefoane Fun & Games a celor de la Sony Ericsson. Este un entry-level slider, destul de compact, care masoara 96 x 47 x 14,6 mm si cantareste 97,5 de grame.

Are player muzical Walkman incorporat, conectivitate GPRS, foto de 2 MP si vine cu 11 jocuri in versiune integrala. Terminalul costa aproximativ 600 RON.

Player muzical iPod Nano - rosu

Dispozitivul masoara 90,7 x 6,2 x 38,7 mm si cantareste doar 36,8 g. Principalul atribut a lui iPod Nano este acela de a reda muzica. Datorita ecranului, insa, dispozitivul devine si un player video.

Pe langa muzica, filme si imagini, iPod Nano mai poate inca ceva si anume, jocuri. Player-ul vine cu trei jocuri preinstalate, Klondike , Maze si Vortez. Pretul acestui player este de aproximativ 500 RON.

Consola de joc Wii + Wii Fit - alb


Una din cele mai de succes console de joc este Nintendo Wii. In 2008, japonezii au adaugat un nou dispozitiv consolei. Pachetul contine consola propriuzisa, controller-ul si un joc, iar totul costa 1.000 RON. Tableta Wii Fit reprezinta o combinatie de fitness si distractie, ce a fost creata pentru toata lumea.

Pachetul contine o placa interactiva wireless, Wii Balance Board, care include mai multi senzori de presiune. Placa foloseste patru baterii AA, suporta greutati de pana la 150 kg, iar pachetul contine pe langa joc si Balance Board, un software de antrenament. Wii Fit consta in jur de 500 RON.

Aparat foto BenQ DCX-835 - rosu

Modelul are senzor de 8 megapixeli, zoom optic 3X si ecran de 2,5 inch cu format 16:9. Principalul atu al acestui aparat este dimensiunea, pentru ca modelul nu este mai gros de 14 mm.

Poate capta imagini la o rezolutie maxima de 3264 x 2448 px, iar modelul este disponibil doar prin partenerii BenQ din Romania, adica Altex, Proca, RHS Company , Tornado Sistems si Darer si costa aproximativ 600 RON.

Sony Rolly - alb

Unul dintre cei mai inteligenti roboti ai momentului, Rolly, a ajuns din 2008 si pe piata autohtona.

Initial anuntat doar pentru Japonia, Sony Rolly este un player portabil ceva mai diferit fata de dispozitiviele muzicale cu care ne-am obisnuit.

Modelul are difuzoare stereo confectionate din neodim, leduri luminoase, iar pretul lui Rolly se ridica la 1.200 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele