IT & C

#pixma #canon #color #imprimanta

Fotografii au la dispozitie o noua imprimanta foto dedicata

Canon anunta lansarea noului model Pixma iP4700, dispozitiv care este descris ca fiind cel mai performant model Pixma A4 al companiei.

Model Pixma iP4700 este rapid si usor de utilizat si este adresat utilizatorilor finali si fotografilor profesionisti care doresc performante de ultima generatie.

Caracterisitici

Dispozitivul combina tehnologiile de print Canon, oferind utilizatorilor rezultate bune indiferent de factura printului, text sau documente grafice, rezultatele sunt la calitate foto -lab. Finisata negru lucios, Pixma iP4700 ofera pentru cateva noi imbunatatiri.

Astfel modelul vine cu tehnologie de corectie usoara a imaginii cu auto Photo Fix II Parte integranta a softului Easy-PhotoPrint EX, iar Auto Photo Fix II realizeaza corectii de culoare, contrast si luminozitate in imaginile sub-expuse. Programul analizeaza automat imaginile utilizand algoritmi multi-zone, inainte de a aplica nivelul de corectii necesar.

Print web

Printare web este simpla datorita softului Easy-WebPrint EX. Acesta face mai usoara printarea con?inutului de pe Internet. Tintit catre studenti, navigatorii web sau cei ce fac periodic cautari online, Easy-WebPrint EX include tehnologia de decupare care permite utilizatorilor sa selecteze orice parte dintr-o pagina web, eliminand partile nedorite precum bannerele sau cursoarele de navigatie.

Optiunea Fit To Page permite utilizatorilor sa combine mai multe imagini decupate intr-o singura pagina, ce poate fi ulterior printata sau salvata in format PDF, reducand astfel atat consumul de hartie cat si pe cel de cerneala. Modelul Pixma iP4700 este compatibil cu Windows Vista (32-bit, 64-bit), Windows XP (SP2), Windows 2000 Professional (SP4) si Mac OS X 10.3.9 la 10.5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele