IT & C

Focus Sat, prima televiziune digitala

La mijlocul lunii decembrie va fi lansata pe piata audiovizualului prima platforma de televiziune digitala (DTH), care va acoperi integral teritoriul Romaniei. Focus Sat Romania va transmite prin satelit pachetul de programe si se adreseaza in primul rand celor care nu au avut acces la televiziunea prin cablu. Pentru acest lucru sunt necesare un echipament aferent si o antena parabolica.
Cristinel Popa, presedinte director general al Focus Sat, a declarat ca fiecare locuinta, care a fost privata pana acum de vizionarea programelor preferate, sa poata avea "posibilitatea accesarii acestora in conditii de calitate inexistente pana acum in Romania, dar la un cost similar serviciilor oferite de operatorii de cablu".

Focus Sat, in colaborare cu Eastern Space Systems, va oferi un pachet initial de aproximativ 25 de programe de televiziune, in principal posturi romanesti si programe straine localizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele