IT & C

#telefon mobil #mobil #telefon mobil femei #pierderea mobilului

Femeile tin la mobil mai mult decat la iubit?

Chiar daca atasamentul de tehnologie parea rezervat barbatilor, un studiu realizat in Marea Britanie arata ca cele mai multe femei ar fi mai devastate de pierderea telefonului mobil decat de o despartire de iubit.

Telefonul mobil este mai important decat iubitul? Studiul, realizat de site-ul Borro.com si citat de Dailymail.co.uk, arata ca 40% dintre femei ar fi devastate de pierderea mobilului , si doar 30% ar fi devastate de pierderea iubitului.

In topul prioritatilor, cele peste 4.000 de femei care au participat la studiu au plasat mobilul pe locul 4 , inainte de iubit. Prioritatile femeilor mai importante decat telefonul mobil sunt mama, fotografiile cu valoare sentimentala si cele mai bune prietene.

Atasamentul femeilor de telefon ar putea fi explicat prin numarul tot mai mare de mobile cu un design special pentru ele si de cresterea numarului de aplicatii utile pentru femei.

Sursa foto : Internetretailing.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele