IT & C

Factura Romtelecom va putea fi platita prin banci

Factura Romtelecom va putea fi platita in viitorul apropiat si prin institutiile bancare, mai ales in zonele in care va exista dezvoltata o astfel de retea, a anutat luni, Pieter Bakker, director comercial al Romtelecom.

,,Vom efectua incasarile la oficiile Romtelecom mai ales in zonele rurale, unde nu exista o retea bancara foarte bine pusa la punct,, a precizat Bakker, care indeplineste si functia de director executiv, subliniind ca,, nu vom refuza clientii care inca vor solicita plata facturii la oficiile comerciale ale Romtelecom,,. Romtelecom are la nivel national circa 600 de reprezentante, 387 in 218 orase, iar restul in mediul rural.

Noua conducere a operatorului de telefonie va adopta o noua strategie de vanzare, orientata spre clienti, astfel incat acestea sa poata beneficia prin oficiile comerciale ale Romtelecom de o gama larga de pachete de servicii, nu numai de plata facturilor.

,,Romtelecom este un operator important de telecomunicatii, nu o banca, de aceea obiectivul nostru este de a ne concentra pe activitatea de vanzare de servicii si nu doar pe colectarea sumelor din facturile abonatilor,, a spus Bakker. ,,Daca Romtelecom isi va defini o politica comerciala puternica si coerenta axata pe conceptul de client, nu numai pe cel de abonat, are toate sansele sa ramana un lider pe piata comunicatiilor din Romania, a mai spus directorul comercial al Romtelecom.

In acest sens directorul Romtelecom a mai anuntat deschiderea unui centru de telecomunicatii destinat in special clientilor - oameni de afaceri, in B-dul Balcescu nr.36, Bucuresti, deschis 7 zile din 7, intre orele 10-22. Echipa de consultanti prezenta in aceasta locatie ofera clientilor informatii despre toate produsele si serviciile Romtelcom, dar si ale subsidiarelor sale, ARtelecom si Cosmorom.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele