IT & C

#magazin online #filme #facebook

Facebook va oferi filme online contra cost, incepand cu "Cavalerul negru"

Studiourile de la Hollywood se orienteaza catre Facebook pentru a gasi o noua piata de desfacere. " Cavalerul negru " este primul film disponibil in reteaua de socializare, contra cost .

Warner Bros. a inceput sa distribuie filme prin Facebook. Primul film oferit utilizatorilor este "Cavalerul negru" ("The Dark Knight") si "inchirierea" lui pentru 48 de ore costa 30 de credite Facebook sau 3 dolari .

Fanii lui Batman pot urmari filmul dupa ce adauga pagina acestuia in lista de prieteni si dau click pe butonul "Rent", care le permite sa vizioneze filmul in urmatoarele doua zile.

Filmul poate fi urmarit in format full screen, iar utilizatorii beneficiaza de functionalitate completa Facebook in timpul vizionarii, de la publicarea de comentarii si interactiunea cu prietenii, pana la updatarea statusului.

"Faptul ca oferim filme prin Facebook este o extensie naturala a eforturilor noastre de distributie digitala. Ofera consumatorilor o cale simpla de accesare a filmelor prin cea mai mare retea de socializare din lume", a declarat Thomas Gewecke, presedintele Warner Bros. Digital Distribution , citat de HollywoodReporter.com.

Desi prezenta filmului "Cavalerul negru" pe Facebook este considerata un test, studioul a anuntat ca va continua distributia prin Facebook, oferind mai multe filme in lunile urmatoare.

Tu ai plati pentru a viziona filme la calitate buna pe Facebook?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele