IT & C

#facebook #retea sociala #utilizatori

Facebook, reteaua sociala cu 500 de milioane de utilizatori

In doar sase ani de zile, Facebook a reusit sa creasca enorm de mult atragand de partea lui utilizatori din toate mediile sociale. Asfel, reteaua sociala fondata de Mark Zuckerberg se va putea mandri in curand cu impresionantul numar de 500 de milioane de utilizatori.

"Cu cat cantitatea de informatie personala este mai mare cu atat numarul companiilor si retelelor de publicitate cu acces la informatii este mai mare, consumatorii trebuie sa Inteleaga ca informatiile pe care le dau sunt impartasite si sa fie atenti daca nu vor sa-si puna viata pe tava"
, spune David Vladeck, seful Federal Trade Commission citat de realitatea.net.

In ciuda faptului ca reteaua sociala a starnit adevarate nemultumiri cand a schimbat regulile de confidentialitate in luna decembrie a lui 2009, utilizatorii raman fideli serviciilor oferite. Mai mult, Facebook se pregateste sa lanseze o noua sectiune denumita "Facebook Stories", unde orice utilizator poate sa povesteasca cum aceasta retea sociala le-a influentat viata.

"Facebook-ul e la fel ca celelalte companii care pun pe primul plan tehnologia si se gandesc mai tarziu la consumatori si la confidentialitatea lor", a declarat directorul executiv al EPIC citat de realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele