IT & C

#facebook #pseudonime facebook # conturi facebook

Facebook introduce verificarea conturilor si pseudonime

Facebook va incepe sa permita personalitatilor publice sa-si verifice conturile oficiale si sa foloseasca apoi un , fie alaturi, fie in loc de numele adevarat.

Masura implementata de reteaua sociala are ca scop eliminarea rapida a impostorilor, iar conturile verificate vor fi recomandate pe o pozitie mai buna in sugestiile "People To Subscribe To".

Verificarea contului implica trimiterea catre Facebook a unei imagini a buletinului de identitate sau a pasaportului, doar acte oficiale emise de autoritati, potrivit TechCrunch.com.

Pseudonimele vor fi aprobate manual in reteaua sociala, pentru a verifica ca acestea sunt folosite cu adevarat si au notorietate. Noua functie Facebook va permite oamenilor obisnuiti care au acelasi nume cu o vedeta sa-si pastreze contul, fara sa fie identificati ca impostori.

Utilizatorii obisnuiti Facebook nu vor avea acces la noile optiuni, insa isi pot publica numele numele intr-o alta limba in profilul Facebook.

Sursa foto : It24hrs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele