IT & C

#inovatie #gadget #multimedia # tablete #eReadere #carti digitale

eReaderul, amenintat cu disparitia

La doar 5 ani dupa ce au devenit un gadget in voga in 2007, eReaderele ar putea disparea rapid. Afla care sunt previziunile pentru viitorul gadgeturilor pentru carti digitale.

Cititoarele de carti digitale au intrat in declin, arata o analiza The Wall Street Journal, iar aceste gadgeturi sunt amenintate puternic de tablete.

Vanzarile de eReadere au inceput tendinta de scadere in 2012, iar in doar 3 ani numarul gadgeturilor vandute s-ar putea injumatati. Amazon si Barnes & Noble au prevazut acest declin si se indreapta rapid catre segmentul tabletelor.

Problema principala a eReaderului, de la Kindle la Nook, pare a fi chiar calitatea sa: utilizatorii sunt multumiti, iar numarul celor care sunt interesati sa faca un upgrade este tot mai mic.

Pe masura ce tabletele devin mai ieftine, mai usoare si mai performante, eReaderul ar putea disparea complet, lasand in urma ca inovatie importanta posibilitatea de a achizitiona carti si continut multimedia wireless, direct pe gadget.


Sursa foto: Ebookanoid.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele