IT & C

#linux #mac #antivirus #nod32 #eset

ESET NOD32 Antivirus 4 Beta, pentru Mac OS X si Linux

ESET a prezentat noile sale produse, eset nod32 antivirus 4 pentru Mac OS X si Linux, oferite acum in teste publice in versiune Beta.

Dezvoltand o solutie de securitate pentru Linux si Mac, ESET prezinta o medota impotriva exploatarii vulnerabilitatilor acestor sisteme de operare.

Transmitere virusi

Nevoia de a extinde plaja de sisteme de operare aflate sub protectie ESET vine ca urmare a capacitatii acestor sisteme de operare de a purta virusi catre platformele Microsoft Windows fara a fi ei insasi infectati.

ESET NOD32 Antivirus 4 pentru Mac si ESET NOD32 Antivirus pentru Linux, indeplinesc criteriile pentru protectia avansata a calculatoarelor, detectand ameninatri dezvoltate pentru o multitudine de platforme.

Toate produsele ESET folosesc metode euristice de analiza care creeaza un strat de protectie impotriva amenintarilor noi aparute si folosesc semnaturi generice pentru a detecta eventualele mutatii ale virusilor cunoscuti.

Caracteristicile ESET NOD32 Antivirus 4 Mac OS si Linux

Antivirusul este capabil sa detecteze si sa elimine automat continutul malware, inclusiv ameninatri create pentru Windows, Mac OS X precum si malware-ul ce ataca ambele platforme si ofera optiuni avansate de setare a scanarilor.

Totodata, acesta scaneaza automat mediile mobile de stocare pentru a inchide aceasta posibilitate de infiltrare, protejeaza sistemul in timp real si include diagrame si statistici cuprinzatoare - toate datele importante cu privire la malware sunt direct accesibile  din interfaya grafica.

Cu noua suita utilizatorul poate vizualiza informatii despre ameninatri, indicatii de scanare detaliata, precum si rapoarte interactive de activitate a fisierelor de sistem.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele