IT & C

#tm-t88v #epson #imprimanta

Epson TM-T88V, imprimanta economica si ecologica

Pentru ca industria trebuie sa se concentreze tot mai mult asupra implicatiilor de mediu, fara a pierde din vedere interesele clientilor, Epson a lansat imprimanta TM-T88V , model cu transfer termic care va ajuta companiile sa reduca costurile operarii POS.

TM-T88V este prima imprimanta cu transfer termic din lume capabila sa detecteze tonurile diferite de gri. Datorita cel mai recente tehnologii folosite, cea de-a cincea generatie de imprimante Epson POS este mai fiabila si da un randament superior.

Performante de mediu

Noua imprimanta impresioneaza si prin caracteristicile ecologice. Toate procesele de fabricatie, dar si materialele utilizate in timpul fabricarii modelului TM-T88V corespund celor mai avansate standarde de protectie a mediului din industrie. Pe langa faptul ca echipamentul are cele mai mici emisii de CO2 dintre toate imprimantele cu transfer termic Epson, TM-T88V va deveni si standardul pentru aceasta categorie. Epson TM-T88V este prima imprimanta cu transfer termic din lume care intruneste standardul Energy Star la categoria echipamentelor de birou cu un consum redus de energie .

De asemenea, consumul de hartie a fost optimizat: o functie noua reduce spatiile dintre linii fara a altera continutul facturilor. In acest fel, companiile pot economisi pana la 15% din hartia utilizata, In functie de dimensiunile facturii. O alta metoda de reducere a consumului este printarea logo-ului pentru chitanta urmatoare inainte de taierea celei in curs, evitandu-se altfel consumul inutil al marginilor. Un adaptor pentru hartia de 58 mm este disponibil in pachetul imprimantei, ceea ce duce la o economie suplimentara de hartie.

Utilizare Epson TM-T88V

Modelul TM-T88V a fost conceput pentru volume foarte mari de lucru. Prin optimizarea componentelor, Epson a imbunatatit principalele functii tehnice: cutter-ul de hartie integrat are acum o durata de viata de doua milioane taieturi , comparativ cu cele 250 de mii de taieturi ale modelului precedent.

De asemenea, numarul mediu de cicluri de lucru MCBF (cicluri de lucru intre defectiuni) a fost imbunatatit cu 35%, atingand 70 de milioane de linii. In plus, capul de listare are o acoperire cu 50% mai mare comparativ cu modelul precedent. Datorita componentelor robuste folosite, echipamentul este mai fiabil, chiar si in conditii dificile de lucru, fiind ideal pentru bucatariile comerciale, dar si cele de acasa daca este cazul. Imprimanta TM-T88V va fi disponibila in Europa incepand cu luna aprilie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele