IT & C

#imprimanta #stylus pro #epson

Epson lanseaza noi imprimante profesionale

Epson va lansa cele mai noi modele de imprimante profesionale Stylus Pro 7700 si 9700 la targul Print&Sign, organizat in perioada 30 septembrie - 03 octombrie îin complexul expozitional Romexpo din Bucuresti.

Imprimantele Stylus Pro 7700 si 9700, de 24 si respectiv 44 inch, beneficiaza de cele mai recente tehnnologii Epson pentru o gama larga de aplicatii de tiparire.

Tehnologie de imprimanta

Noile modele au fost create pentru listarea intr-un timp mai scurt, fara a compromite calitatea lucrarii, pe baza unor tehnologii avansate de compresie si decompresie care accelereaza transferul de date in timpul tiparirii.

Imprimantele sunt echipate cu noul cap de listare Epson MicroPiezo TFP, optimizat pentru cerneala de substrat Epson UltraChrome HDR. Claritatea si precizia imaginii sunt asigurate de tehnologia Epson pentru picaturi de cerneala de dimensiuni variabile, prin care se produc picaturi mici de pana la 3,5 pl.

Cerneala folosita

Cu ajutorul imprimantelor Epson Stylus Pro 7700 si 9700 vin dotate cu tehnologia Vivid Magenta. Aceasta asigura un gamut extins de culori, ceea ce inseamna un plus de acuratete. Setul de cerneala include atat negru mat cat si negru foto , pentru a maximiza calitatea imaginii pe orice tip de media. Imprimanta selecteaza automat cerneala potrivita pentru suportul ales.

Datorita cernelurilor pe baza de pigment , materialele tiparite cu noile imprimante Epson Stylus Pro sunt extrem de rezistente la lumina si isi vor pastra culoarea si calitatea pentru mai mult timp, indiferent de mediul in care sunt folosite. Cernelurile pe baza de pigment sunt rezistente la apa si se usuca rapid dupa listarea pe suport, fiind ideale pentru printuri durabile si stabile.

Conectare la retea

Noile imprimante incorporeaza conexiuni rapide la retea, un panou de control usor de folosit, precum si un sistem simplu de operare si mentenanta. Panoul de control cu rezoluyia de 320 x 200 pixeli reda clar toate functiile imprimantei, de la controlul nivelului de cerneala si curatarea rapida, pana la sectionarea hartiei si anularea lucrarii.

Tiparirea codurilor de bare este o modalitate de a tine evidenya suporturilor de tiparire atunci cand se produc schimbari si poate elimina erorile de imprimare cauzate de lipsa unor suporturi. Noul sistem de gestionare a hartiei cu suport fara ax pentru materialul de imprimare eficientizeaza procesul de schimbare a hartiei, ocupand mai putin spatiu.

Sistemul este compatibil cu suporturi de diferite tipuri si dimensiuni, in timp ce noul sistem de taiere rotativ este durabil si opereaza u?or, curat si rapid pe orice tip de media, eliminand astfel necesitatea taierii manuale .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele