IT & C

#epson #device #ecran lcd #rezolutie #touchscreen #tactil

Epson incepe lucrul la ecranul LCD HVGA

Epson Imaging Devices va incepe productia in serie a noului ecran multifunctional LCD HVGA tactil si care are protectie integrata.

Ecranul tactil multifunctional are 3,5 inch si va impune noi standarde de functionalitate pe piata dispozitivelor mobile.

Se lanseaza in curand

Epson Imaging Devices Corporation ("Epson Imaging Devices") anunta lansarea unui ecran multifunctional cu cristale lichide HVGA de 3,5 inch, care dispune de un invelis protector integrat. Acesta este din sticla tratata termic sau material acrilic si este tactil capacitiv.

Noul dispozitiv LCD beneficiaza de cea mai recenta tehnologie de vizualizare din unghiuri largi dezvoltata de companie: Photo Fine Vistarich Neo. Productia in serie a ecranelor va fi inceputa în luna aprilie 2009 .

De ce s-a facut acest pas?

Odata cu transformarea dispozitivelor mobile in adevarate sisteme de procesare complexe, ca rezultat al cresterii functionalitatii si al diversitatii acestora, utilizatorii sustin o cerere in crestere de interfete care sunt usor de folosit si permit un control mai bun.

In acelasi timp, functionalitatea dispozitivelor mobile trebuie imbunatatita pentru a tine pasul cu ecranele mai mari si cu dezvoltarile tehnologice. In aceste conditii, a crea valoare adaugata inseamna a inventa noi linii de design care nu se regasesc in dispozitivele actuale.

La moda


Printre cele mai recente tendinte, ecranele tactile au devenit tot mai obisnuite pe telefoanele mobile, playerele portabile si alte dispozitive mobile.
 
Epson Imaging Devices a dezvoltat un display LCD multifunctional care imbina un ecran tactil subtire, un invelis protector si un modul cu cristale lichide. Compania a pus deja bazele producriei in serie a noilor ecrane, programta sa inceapa in luna aprilie 2009.

Primul model care va intra in productie va fi un ecran LCD HVGA de 3,5 inch destinat smartphone-urilor si dispozitivelor mobile. Mostre ale acestui model vor fi disponibile incepand din februarie 2009.

Avantajele unui astfel de ecran

1. Vizibilitate sporita datorita adezivului optic aplicat pe intreaga suprafata de afisare, care permite atasarea unui ecran tactil far?a a perturba calitatea imaginii.

2. Raspuns rapid si optiuni de atingere multipla datorita functiei integrate de control al ecranului tactil.

3. Design nou, cu linii discrete, obtinut datorita integrarii structurale a invelisului protector.

Unii le-au admirat deja

Epson Imaging Devices a expus noile ecrane LCD in cadrul targului international FPD International 2008 care s-a desfasurat in perioada 29 octombrie - 31 octombrie in Pacifico Yokohama, Japonia.

E posibil ca monstrele de livrare sa apara si in tara noastra anul viitor in luna februarie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele