IT & C

#all-in-one #epson #elevi #profesori #multiedia #proiector

Epson EB-W8D, proiector multimedia pentru profesori si elevi

Epson anunta lansarea modelului EB-W8D, singurul proiector all-in-one creat special pentru sectorul educational .

Noul dispozitiv portabil multifunctional incorporeaza un DVD/DivX player precum si boxe stereo pentru o experienta de invatare multimedia completa.

Specificatii tehnice

Modelul Epson EB-W8D ofera o luminozitate CLO (Colour Light Output) de 2500 lumeni si o rata de contrast de 3000:1, asigurand imagini cu o rezolutie WXGA, chiar si in conditii de luminozitate sporita. In plus, tehnologia avansata Epson 3LCD contribuie la redarea unor imagini luminoase, detaliate si clare.

Functia de Auto-Optimizare a Culorii elimina necesitatea ajustarii manuale a proiectorului, in timp ce modurile de operare si culoare se adapteaza automat la conditiile de luminozitate din sala de curs. Modelul va fi in curand disponibil si in Europa la un pret de 899 euro.

Pentru elevi si profesori

Creat special pentru necesitatile curente ale sectorului educational bazat pe multimedia, proiectorul EB-W8D ofera o serie larga de avantaje utilizatorilor sai. Profesorii vor beneficia de functii precum dispozitivul de redare multimedia prin flash USB, care permite proiectia materialelor direct de pe dispozitivul de memorie.

Astfel, vor economisi timp si nu vor mai avea nevoie de un computer care sa intermedieze proiectia. Corectia trapez pe verticala asigura o proiectie perfect incadrata, iar functia de pornire/oprire rapida eficientizeaza timpul de predare, eliminand pauzele de asteptare de la inceputul si respectiv sfarsitul lectiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele