IT & C

#emma watson #virus informatic #virus calculator #site-uri malware

Emma Watson este cea mai periculoasa vedeta pe internet

Vedeta din seria de filme Harry Potter este cea mai periculoasa vedeta pe internet. Potrivit cercetatilor McAfee, cautarile pe Google legate de numele vedetei includ cel mai mare numar de site-uri cu malware.

Site-urile malware se folosesc de multa vreme de numele vedetelor pentru a atrage vizitatori ale caror computere sunt apoi infectate cu virusi informatici sau spyware.

Dupa Emma Watson, vedeta cea mai utilizata de site-urile malware pentru a infecta PC-uri, urmeaza Jessica Biel care a iesit pe primul loc in studiul McAfee in 2009, potrivit Geek.com.

Cele mai cautate vedete al caror nume poate conduce vrea utilizatorii catre site-uri de malware le includ si pe actrite si cantarete ca Eva Mendes, Selena Gomez, Shakira, Sofia Vergara si Salma Hayek.

Singurul barbat inclus in top 20 publicat de McAfee este Jimmy Kimmel, dupa ce anul trecut numele a doi barbati au ajuns in top: Brad Pitt si Piers Morgan.

Sursa foto: Neowin.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele