IT & C

#samsung #android #electronic arts # tablete # dead space # joc dead space

Electronic Arts lucreaza la Dead Space pentru Android

Samsung si Electronic Arts vor aduce jocul Dead Space pe telefoanele si tabletele care ruleaza Android si dispun de anumite performante grafice. Jocul va fi disponibil la sfarsitul acestui an, scriu cei de la Androidandme.

Electronic Arts a produs pana acum pentru Android doar niste jocuri relativ banale si care nu reflecta performantele sistemul de operare.

In aceasta toamna, insa, EA pregateste un joc cu o grafica deosebita dedicat tabletelor Android care dispun de cipuri grafice performante Samsung (care colaboreaza cu Elec tronicArts, a prezentat deja o versiune aproape finalizata a celebrului joc Dead Space ruland pe o tableta Galaxy 10.1.

Prezentarea a avut loc in timpul promovarii noului serviciu Samsung Game Hub. De retinut este faptul ca lansarea Dead Space ar putea avea loc in acest an. Jocul este optimizat pentru cipurile Nvidia Tegra 2 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele