IT & C

#panasonic #frigider #masina de spalat #electrocasnice #romania #europa #lansare

Electrocasnicele Panasonic, acum in Romania

Panasonic a prezentat astazi, in premiera pentru Romania, prima gama de frigidere si masini de spalat destinata pietei europene.

Noile produse se remarca prin performantele tehnice absolut unice, cum ar fi cel mai mic consum de energie , cel mai mic consum de apa, cele mai silentioase sau cu cel mai mare grad de protectie anti-bacteriana.

Frigiderele

Au fost prezentate doua modele de combine frigorifice: modelul premium NR-B30FX1 (FX1) si modelul de lux NR-B30FG1 (FG1), ambele beneficiind de cel mai redus consum energetic de pe piata in randul produselor din aceeasi clasa.

Cat despre linia masinilor de spalat, Panasonic Romania a prezentat trei modele: model premium NA-16VX1, modelul de lux NA-16VG1 si modelul standard NA-14VA1, toate echipate cu functii performante ce asigura mentinerea unui nivel scazut de consum, zgomot si vibratii.

" Electrocasnicele genereaza cea mai mare parte a consumului de energie din casele noastre. In mod special frigiderele si masinile de spalat. Prin produsele lansate, Panasonic aduce   solutii ultra performate clientilor sai, atat din punct de vedere al calitatii cat si al protectiei mediului inconjurator", a declarat Alexandru Mina, Advertising & Communication Coordinator, Panasonic Romania.

Tehnologie de frigider

Cele doua noi modele de combine frigorifice Panasonic, NR-B30FX1 si NR-B30FG1, sunt echipate cu tehnologii care permit ob?inerea unor performante ridicate, respectand totodata normele de protectie a mediului inconjurator. Tehnologia Inverter, permite noilor frigidere sa controleze consumul de energie astfel incat sa mentina o temperatura optima la un consum foarte mic.

Senzorii de temperatura si tehnologia de microprocesare ajuta invertorul de curent electric sa ajusteze functiile compresorului la un nivel optim, astfel incat sa nu se produca nicio risipa de energie. Modelul Panasonic NR-B30FX1 este prima combina frigorifica de pe piata cu tehnologie no-frost, cotata la clasa energetica A++, devenind astfel cel mai economic frigider de pe piata in randul produselor din aceeasi clasa.

Masini de spalat

Noua gama de masini de spalat Panasonic ofera o mare varietate de optiuni in utilizare, respectand totodata cele mai severe standarde de protectie a mediului. Astfel, toate cele trei modele- NA-16VX1,  NA-16VG1 si NA-14VA1 sunt echipate cu tehologia 3D Sensor Wash, un sistem de control al vitezei de rotatie a cuvei, cu senzori 3D de accelerare, ce asigura o performanta deosebita in spalarea hainelor si cu tehnologia Inverter, ce asigura un consum redus de energie si un nivel scazut de zgomot si vibratii.

De exemplu, modelul premium, NA-16VX1, este incadrat la clasa energetica A-20% si consuma cu 20% mai putina energie decât o masina de spalat obi?nuita, din clasa A.  Tehnologia 3D Sensor Wash, aplicata intregii serii, ajusteaza viteza de rotatie. De asemenea, prin inclinarea cuvei cu un unghi de 10 grade, volumul de apa necesar unei spalari scade semnificativ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele