IT & C

#disney #epic mickey #Disney Epic Mickey

Disney transforma Epic Mickey 2 intr-un muzical

Disney, alaturi de Junction Point, lucreaza la continuarea jocului de succes Epic Mickey lansat doar pe platforma Nintendo Wii . Noul joc va fi un muzical, dupa modelul filmelor vechi Disney, iar titlul sau este Disney Epic Mickey : The Power of Two.

Lansat in 2010, Epic Mickey a fost un succes pentru Disney, iar compania a decis sa extinda platformele pe care va fi disponibila continuarea acestuia. Epic Mickey 2 va fi disponibil pe Nintendo Wii, dar si pe PlayStation 3 si Xbox 360.

Unul dintre personajele tacute din Epic Mickey, Oswald the Lucky Rabbit, va vorbi pentru prima oara, dar va si canta in Disney Epic Mickey: The Power of Two, potrivit Slashgear.com.

Jocul va contine numeroase cantece, fiind astfel transformat intr-un adevarat muzical de compozitorii Jim Dooley si Mike Himelstein, care au lucrat si la un filme Disney, " Dorothy of Oz", ce nu a fost lansat inca.

Sursa foto: Geekrevolt.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele