IT & C

#nicolas sarkozy #palatul elysee #descarcari ilegale software

Descarcari ilegale de software de la ...Palatul Elysee

Unul dintre cei mai inversunati sustinatori ai legilor antipiraterie , Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei, a fost pus intr-o situatie destul de penibila atunci cand a aflat ca tocmai resedinta prezidentiala din Paris a fost sursa unor descarcari ilegale de software, potrivit Maximum PC.

Situatia, care a fost relevata cu ajutorul site-ului YouHaveDownloaded.com, este extrem de jenanta pentru presedintele francez, cunoscut drept unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai legislatiei care pedepseste descarcarea de software fara licenta de pe internet. Legea propune ca utilizatorilor care sunt prinsi ca descarca de trei ori software piratat sa le fie blocat accesul la internet, iar numele lor sa fie "trecute" pe o "lista neagra" a piratilor online.

Revenind la problema de la Elysee, se pare ca de la celebra locatie au fost descarcate sase pachete cu continut digital (evident, protejate copyright), printre care Tower Heist , Arthur Christmas si muzica a formatiei ... Beach Boys .

Avand la activ sase descarcari ilegale de continut digital, fata de limita maxima de trei, Nicolas Sarkozy ar trebui sa spuna de doua ori "S'il vous plait monsieur internet, excuse moi". Desigur, si mai mai jenant ar fi ca "palatul" sa ramana offline.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele