IT & C

#wireless #latitude z #dell

Dell lanseaza cel mai subtire laptop cu ecran de 16 inch

Dell anunta lansarea unui nou latop ultra-subtire, modelul Latitude Z .

Dell Latitude Z este in prezent cel mai subtire notebook cu ecran de 16 inch.

Specificatii tehnice


Notebook-ul Dell masoara 40,6 cm in lungime si are o grosime de mai putin de 2,5 cm (in jur de 25 mm). Desi nu intrece performanta laptopului Apple MacBook Air , care masoara in cel mai gros punct 19 mm, Laditude Z este cel mai subtire laptop cu un ecran de 16 inch.

Totusi, noutatea modelului nu consta doar in gromisea lui ci in modul de incarcare. Reprezentantii companiei au declarat ca noul Dell Latitude Z se incarca wireless. Incarcarea acumulatorului este oarecum wireless, utilizatorul fiind nevoit sa achizitioneze un dispozitiv special care va fi conectat la sursa de curent, iar laptopul se va incarca prin acest sistem.

Printre atuurile modelului se numara si tastatura iluminata , touchpad care suporta gestica ( trasaturi aplicata si de Apple modelelor sale), senzor tactil al ecranului LCD, camera web de 2 MP cu microfon integrat, scanner de documente, card reader , SSD de 64 GB sau conectivitatea Wi-fi si modemul HDSPA/HSUPA.

Target Laditude Z

Dell si-a anuntat deja intentia de a lansa cat mai multe modele "ultra-thin" pana la sfarsitul lui 2009 aceasta fiind noua directie pe care majoritatea producatorilor de notebook-uri o aleg.

Noul model este dedicat atat segmentului de consumatori standard, cat si celui business. Laptopurile pot fi achizitionate in diferite configuratii, pretul unui model incepand de la 1.999 USD, adica in jur de 5.700 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele