IT & C

#gadgeturi #functii multiple #economie #utilitate

Cum te pot ajuta gadgeturile cu functii multiple

Nu mai este ceva neobisnuit ca un gadget sa poata indeplini mai mult de o functie. Acest gen de electronice nu doar ca pot sa iti economiseasca din bani, dar si spatiu pretios in buzunar sau geanta.



Telefon mobil si player muzical

In loc sa fii atent la telefon si player, ai doua functii in acelasi gadget. Nu ai incredere in performantele audio ale unui player muzical de telefon mobil? E timpul sa treci peste acest gen de prejudecati, Sony Ericsson, Nokia si Samsung au printre cele mai bune interfete muzicale pentru telefoanele mobile. Alege un telefon din gama Walkman, XpressMusic sau Beat.

Telefon mobil si GPS

Ai nevoie de GPS? Telefon mobil are mai nou toata lumea, de ce sa nu iti alegi un terminal care dispune si de asemenea functii de navigare. Alege un model cu ecran mai mare si la care vei putea gasi update-uri destul de usor pentru harti. Cel mai bun terminal de la ora actuala cu sistem de navigatie integrat este HTC Touch Cruise, iar compania a lansat recent o noua versiune, HTC Touch Cruise '09.

PSP, telefon mobil si carte electronica

Una din calitatile mai putin cunoscute, apreciate sau utilizate ale telefoanelor mobile moderne reprezinta capacitatea acestora de a reda astfel de e-book-uri prin afisarea textului pe ecranul LCD. Din aceeasi gama poti folosi si PDA-ul pentru citirea cartilor electronice. Alte dispozitive care pot inlocui cu succes un e-book reader sunt consolele portabile, precum Sony PSP sau Nintendo DS.

Telefon mobil si camera foto


Asemenea player-elor muzicale integrate, aveam de-a face si cu telefoane mobile cu o camera foto foarte buna. Samsung si LG dezvolta terminale cu senzori foto foarte performanti. Gama este foarte variata, ai de unde alege, de la 2 MP pana la... 12 MP.

Consola de joc / Blu-ray player

Dispozitivele Blu-ray au inceput sa apara tot mai mult, dupa ce razboiul HD DVD vs. Blu-ray a luat sfarsit cu victoria BR. Daca, mai nou, orice film interesant apare si pe Blu-ray vei avea nevoie de un asemenea player ca sa economisesti niste bani si spatiu in casa ta. Cea mai buna solutie, din punct de vedere al raportului pret-performanta, pentru redarea discurilor Blu-ray de la ora actuala ramane consola de joc PlayStation 3. Aceasta costa in jur de 1.500 RON.

Monitor si Tuner TV

In foarte multe cazuri, monitorul PC-ului poate fi folosit si pe post de televizor. Dar este ideal ca acest dispozitiv chiar sa fie un televizor veritabil. In cazul lui Samsung T260HD, aceasta regula se aplica. Monitorul LCD are diagonala de 26 inch si vine cu tuner TV incorporat. Mai mult, acestuia nu-i lipsesc boxele integrate, telecomanda si suportul pentru redarea imaginii in HD. Monitorul costa aproximativ 1.800 RON.

Telefon mobil si consola de joc


In loc sa jonglezi cu telefonul la ureche si sa butonezi consola in alta, mai bine accepta un compromis, un telefon mobil cu capacitati de consola de joc. Nokia dispune de terminale performante cu platforma N-Gage, care iti pune la dispozitie jocuri dintre cele mai variate. Sony Ericsson tocmai a inaugurat o noua gama de telefoane mobile, seria F (Fun & Games), iar primul model, F305, vine cu 11 jocuri originale si integrale pe telefonul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele