IT & C

#windows 8 #calendar windows #calendarul metro windows

Cum arata calendarul in Windows 8

Inainte de lansarea Windows 8, cu noua interfata Metro UI, echipa Microsoft prezinta imbunatatirile aduse unor functii ce vor fi prezente in Windows 8 pe PC, tableta si smartphone. Iata cum a fost conceput calendarul in Windows 8.

Prioritatea Microsoft la crearea calendarului in Windows 8 a fost claritatea organizarii informatiilor si modul usor de navigare, potrivit blogului oficial MSDN.com. Utilizatorul poate schimba culorile evenimentelor, pentru a le marca pe cele mai importante si poate modifica si dimensiunea casutelor acestora.

Inspirat de calendarele de hartie, care prezinte un minim de informatii, aplicatia Metro UI Calendar din Windows 8 permite insa crearea unei pagini intregi de notite pentru fiecare eveniment in parte.

Cu numeroase gesturi tactile, calendarul Metro din Windows 8 permite si ascunderea unor anumite tipuri de notificari atunci cand devin prea numeroase (ex: zilele de nastere ale prietenilor de pe Facebook).

Sursa foto: MSDN.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele