IT & C

#diablo III #joc diablo III #blizzard

Conturile de joc Diablo III, puse in pericol de hackeri?

Unii jucatori de Diablo III au descoperit in mod neplacut ca hackerii au preluat controlul conturilor de joc in primele zile de la lansare. Blizzard a rezolvat insa problema in urma cu doua zile.

Mai multi jucatori de Diablo III, joc ce necesita un cont special si o conexiune la internet permanenta, au intampinat dificultati in accesarea conturilor de joc, ce au fost preluate de necunoscuti.

Blizzard, dezvoltatorul jocului Diablo III, poate resta situatia contului in momentul de dinaintea preluarii, insa unele avantaje obtinute in ultimele ore dinaintea incidentului pot fi pierdute.

Problema Diablo III pare sa fi fost un atac de tip injectare SQL, potrivit Geek.com, iar serverele de joc din Europa au fost inchise duminica, 20 mai, timp de 4 ore pentru rezolvarea problemei.

Blizzard nu a oferit informatii publice despre vulnerabilitatea care a permis preluarea conturilor Diablo III, insa problema pare a fi acum rezolvata si nu au mai existat plangeri in ultimele doua zile.

Sursa foto : Tistory.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele