IT & C

#jocuri video #controller IPhone #jocuri iCade #ihpone

Controller iPhone pentru jocuri iCade

Cei care tanjesc dupa tehnologia anilor '80 isi pot transforma iPhone-ul lor de ultima generatie intr-o mini consola de jocuri vechi, tip iCade, prin intermediul iControlPad.

Controllerul are butoane fizice, drept pentru care va va fi mai usor sa manipulati personajele din jocurile de altadata, titluri care au fost aduse pe platforma iOS prin diferite emulatoare. Aceleasi jocuri se gasesc de ceva vreme in App Store -ul Apple. Potrivit Gizmowatch, iControlPad costa 74,99 dolari, are o baterie puternica, de peste 1300 de mAh, care va poate asigura ca butonati ore in sir. iControlPad poate fi achizitionat online. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa cautati pe Google dupa numele produsului si veti gasi mai multe magazine care il vand. De retinut este faptul ca software-ul controllerului va permite sa descarcati jocurile de tip iCade fara ca telefonul vostru sa fi suferit un in prealabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele