IT & C

#fotografie #comptitie #concurs #epson

Concursul de fotografie Epson continua

Epson anunta ca peste 2000 de fotografii au fost inscrise in competitia "Fii in rand cu profesionistii".

Pasionatii de fotografie isi mai pot inscrie lucrarile in concurs pana la data de 9 septembrie 2009 .

Partener profesionist

Concursul,  realizat in parteneriat cu Nikon are tema libera, iar participantii sunt invitati sa se inscrie cu maximum sase lucrari pe pagina web a competitiei, in perioada 21 august - 9 septembrie.

Tot in aceasta perioada, concurentii trebuie sa expedieze fotografiile inscrise in concurs, in format 13 x 18 cm sau A4, la sediul Epson.

Lucrarile vor fi evaluate la sfarsitul perioadei de inscriere de catre un juriu din care fac parte fotografi recunoscuti precum Dinu Lazar , Francisc Vaida, Bogdan Panait, Alexandru Matusciac si Ozolin Dusa.

Selectie de fotografii


In urma perioadei de inscriere, juriul va realiza o prima selectie a lucrarilor pe baza unor criterii precum: creativitate, originalitate , idee, calitate tehnica si estetica imaginii.

Autorii lucrarilor preselectate vor fi invitati sa participe gratuit la workshop-ul de fotografie "Arta printarii" sustinut de fotografii Dinu Lazar si Francisc Vaida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele