IT & C

Concedieri masive la HP

Compania Hewlett-Packard a anuntat ca isi va reduce forta de munca cu 10%, masura care va afecta 14.500 de angajati in urmatorul an si jumatate. Masura face parte din planul initiat de noul presedinte al companiei, Mark Hurd, de micsorare a costurilor si crestere a competitivitatii pe piata computerelor si a imprimantelor. HP, care are 151.000 de angajati in intreaga lume, a precizat ca cea mai mare parte a reducerilor de personal va avea loc in departamentele auxiliare, cum ar fi tehnologia informatiei, resursele umane si serviciile financiare. Alte restructurari vor fi operate la diviziile de afaceri, care includ si diviziile de servere si aplicatii software.
Restructurarea reprezinta cea mai importanta masura de acest tip dupa cea aplicata de fosta presedinta a grupului HP, Carly Fiorina, in urma controversatei achizitii a companiei rivale Compaq .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului