IT & C

#ghid de cumparaturi #craciun #gadgets #buget

Chilipiruri IT de care Mosul trebuie sa stie

Odata cu instalarea temperaturilor mici incepe si goana dupa cadouri, Craciunul fiind principala cauza. Nu intotdeauna cele mai costisitoare electronice sunt si cele mai inteligente. Ghidul urmator pentru cumparaturi de gadgeturi poate sa iti dea cateva idei ceva mai ieftine.

 

Samsung 2243NW

Daca ai probleme cu monitorul si nu vrei sa te intorci temporat la vechiul CRT, preturile monitoarelor au scazut constant, chiar daca marirea diagonalei a crescut simtitor. Modelul 2243NW de la Samsung are o diagonala de 22 de inch si ofera o rezolutie de 1680 x 1050 pixeli, are un timp de raspuns de 5 ms si o luminozitate de 300 cd/m2, in timp de contrastul dinamic este de 8.000:1. Pretul unei astfel de jucarii se invarte in jurul sumei de 600 RON. Magazinele online ca PCgarage sau PCFun.ro iti stau la dispozitie pentru comenzi.

Nokia 5220 XpressMusic

In ultima vreme Nokia a lansat tot mai multe telefoane mobile pentru cei cu bugere reduse. Dar daca totusi preferi un telefon care sa stie sa faca mai mult decat a da SMS-uri si apeluri, poti opta pentru modelul Nokia  5220 XpressMusic, un terminal dedicat muzical. Telefonul are o forma unica, trapezoidala. 5220 vine la pachet cu un card de memorie de 512 MB, o foto modesta de 2 MP si promite o autonomie peste 5 ore de convorbire. Punctul forte al telefonului este redarea de muzica, iar calitatea sunetului nu va dezamagi. Pretul lui Nokia 5220 XpressMusic este de aproximativ 500 RON si poate fi achizitionat din magazine online precum eurogsm.ro. Mai poti cauta si alte preturi prin price.ro.

BenQ E1050T

Aceasta este prima camera foto a celor de la BenQ care are ecran tactil. Modelul are senzor de 10 megapixeli, zoom optic 3X si ecran sensibil la atingere de 3 inch cu format 16:9. Mai mult, camera foto da posibilitatea utilizatorului de lansare de comenzi catre aparat prin gesticularea pe ecranul lui. Doua din cele mai importante functii ale acestui aparat sunt "Tap to Shoot" si "Circle to zoom", aceasta din urma reusind sa mareasca digital de 12 ori o zona a imaginii redate pe ecran. Modelul BenQ W1050T este disponibil doar prin partenerii BenQ din Romania, adica Altex, Proca, RHS Company , Tornado Sistems si Darer si costa 449 RON.

HP 505 T5270

Acesta este un laptop care desi nu arata prea bine reuseste sa ofere pentru un pret excelent o configuratie foarte buna. Modelul are procesor Centrino Core 2 Duo T5270, 2 GB de memorie RAM, dar poate sa mearga pana la maxim 4 GB, ecran de 15,4 inch si chipset video Intel GMA X3100 cu maxim 384 MB alocati. Laptopul nu vine cu un sistem de operare preinstalat, aceasta putand fiind achizitionat separat. Utilizatorul poate opta pentru varianta gratuita a unui sistem, cum ar fi Linux. Pretul lui HP 505 T5270 este de 1.812 RON si poate fi achizitionat prin magazinul online cel.ro.

Asus WL-520GC

Vin sarbatorile si odata cu ele si musafirii, dar toti au nevoie de internet. Ca sa nu ai asemenea probleme invita-i pe toti sa isi aduca laptopurile dupa ei (in caz ca le detin) iar tu gaseste o solutia wireless. Configurarea cu ASUS WL-520GC se face simplu si rapid prin EZSetup, care permite utilizatorilor sa seteze o conexiune wireless sharing securizata cu doar cateva click-uri de mouse. Cei ingrijorati de securizarea retelei vor fi protejati pentru ca WL-520GC suporta standarde recente de securitate (WEP, WPA, WPA2) iar Firewall-urile incorporate asigura protectia ei. O astfel de gadget costa doar 163 de RON si poate fi gasite in magazinul celor de la MediaDot.

World of Warcraft : Wrath of the Lich King


Daca nu ai nevoie de nici un gadget, dar te pasioneaza jocurile pe calculator, Blizzard a lansat recent un nou joc, World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Pretul este mult mai bun decat te asteptai la un asmenea titlul, doar 134 RON si poate fi achizitionat si in rate prin magazinul online PCGarage. Ai la dispozitie o multitudine de caractere fatastice care pot fi personalizate in functie de preferintele proprii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele