IT & C

#lansare 2013 #windows 8 #CES 2013 #aPen Touch #stylus #Targus pen

CES 2013: Gadgetul care transforma laptopul obisnuit intr-unul cu ecran tactil

Odata cu aparitia lui Windows 8, in octombrie 2012, ecranul tactil a devenit o functie extrem de importanta, necesara pentru a exploata sistemul de operare la adevarata sa valoare. Cum insa nu toti utilizatorii si-au permis si schimbarea laptopului odata cu sistemul de operare, la CES 2013 a fost prezentata o solutie: aPen Touch8, un stilou electronic special, alternativa la functionalitatea tactila Windows 8 pentru orice laptop.

Noul gadget produs de eFun ofera posibilitatea utilizatorilor de laptopuri si ultrabook-uri mai vechi sa se obisnuiasca cu controlul prin gesturi fara sa cumpere foarte curand unul dintre noii hibrizi Windows 8 cu ecran tactil prezenti la CES 2013.

Creat special pentru laptopuri, aPen Touch8 este compatibil cu ecranele cu diagonala de maximum 15,6 inci si se conecteaza la computer prin infrarosu, potrivit Engadget.com.

Usor de instalat si setat, aPen Touch8 permite utilizatorului sa foloseasca toate gesturile tactile promovate in noul sistem de operare Windows 8, miscand stiloul electronic in fata ecranului laptopului.


Noul gadget care permite oricarui utilizator de laptop mai vechi sa se bucure de control prin gesturi Windows 8 costa 80 dolari si va fi lansat peste aproximativ o luna.

Acesta nu este singurul gadget prezent la CES 2013 care promite functii speciale pentru laptopul tau. Targus este compatibil pentru ecranele cu o diagonala de maximum 17 inci, fiind conectat la dispozitivul fix printr-un cablu USB. Si acest gadget va ajunge in magazine (inclusiv cele online precum Amazon) in luna februarie. 

Sursa foto: Yahoo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului