IT & C

#computer #varsta #gameri #Solitaire #Maria Bacanu

Cel mai in varsta gamer din Romania: o doamna de 87 de ani

Fanii jocurilor pe calculator nu au limita de varsta. Acest lucru este dovedit chiar de o doamna din Romania, care isi dedica zilnic cel putin 4 ore din timpul sau acestor jocuri.


Doamna Maria Bacanu se relaxeaza cu jocuri precum Solitaire, Scooby-Doo sau "jocuri cu iepurasi si vulpite", dupa cum mentioneaza aceasta.

Pasiunea doamnei Maria Bacanu a fost incurajata de nepotul sau, un economist de 37 de ani, care i-a adus acesteia un computer.

Astfel, printre timpul petrecut in bucatarie sau printre momentele in care croseteaza ciorapi, doamna in varsta de 87 de ani se bucura de jocuri care nu necesita neaparat o conexiune la internet.

Cu toate ca acest gamer este o raritate in tara noastra, in SUA, gamerii seniori formeaza adevarate comunitati. Unul dintre membrii acestei comunitati, Thomas Abel, este un mecanic de aeronave, in varsta de 43 de ani, care se joaca pe Xbox in fiecare seara dupa ce ajunge acasa. Acesta este unul dintre gamerii care, in urma cu 10 ani, a pus bazele comunitatii online GezzerGamers.com.

Pe paginile acestui site sunt prezentate povestile unor gameri seniori, printre care si a unei batrane in varsta de 86 de ani, pasionata de jocuri de aproximativ 40 de ani.

Sursa foto: photobucket.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele