IT & C

#facebook #aplicatie #catman

Catman Shopping Club, prima aplicatie romaneasca de fashion pentru Facebook

A fost lansata cea mai noua shopping Club este un proiect care isi propune sa ofere un instrument util celor pasionati de moda si shopping.

Noua aplicatie Facebook, Catman Shopping Club, reprezinta o noutate pe piata romaneasca. Este prima aplicatie de acest gen dedicata domeniului fashion. In prima parte a acestui an, Facebook a anuntat ca rata sa de penetrare in Romania era de doar 6,22%. Procentul foarte mic facut public de catre executivii celei mai mari retele sociale din lume justifica circumspectia cu care companiile romanesti evalueaza oportunitatile de comunicare in interiorul retelelor sociale.

"Cu toate acestea, cresterea numarului de conturi activate lunar de catre internautii din Romania permite realizarea unor strategii coerente de business in interiorul Facebook. Mai mult decat atat, in conditiile in care potentialul de crestere a numarului de utilizatorilor romani Facebook este enorm, companiile ar trebui sa ia in calcul comunicarea prin intermediul acestei retele sociale"
, a declarat Catalin Dumitriu, project manager Catman Catalog.
                                           
Statisticile arata ca utilizatorii de internet din Romania isi dedica cea mai mare a timpului share-ului, chat-ului si upload-ului, respectiv preocuparilor specifice retelelor sociale. Faptul ca un user din Romania petrece, in medie, 55 de minute pe Facebook la fiecare autentificare , este principalul motiv care a stat la baza deciziei celor doua companii de a dezvolta aceasta aplicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele