IT & C

#pret #camera foto #motorola #motorola moto x

Cat va costa noul Motorola Moto X si cum va functiona camera foto

Noul Moto X, primul telefon Motorola relizat dupa ce compania a fost preluata de Google, va fi prezentat oficial pe 1 august. Pana atunci, mai multe poze si specificatii au ajuns pe internet. Cea mai mare schimbare este legata de camera foto si aplicatia ei dedicata.

Potrivit androidpolice.com, noul Moto X va avea o camera foto de 10.5 megapixeli si o aplicatie diferita de ceea ce se stia pana acum pe sistemul Android. Astfel, interfata camerei va putea fi accesata printr-un swipe dinspre stanga. Aceasta miscare va deschide fereastra setarilor. Pentru a vedea galeria, swipe-ul se va realiza dinspre partea dreapta si nu dinspre stanga, asa cum este in prezent.



Cu noul Motorola Moto X, pozele vor putea fi realizate in mai multe feluri. De exemplu, o singura apasare pe ecran iti va permite realizarea unei singure fotografii, in timp ce, daca daca tii degetul pentru mai mult timp, aparatul va face poze pana cand il vei ridica. Zoom-ul se va realiza prin miscarea degetului pe ecran in sus si in jos.



In plus, camera lui Moto X va putea fi accesata prin rotirea incheieturii de doua ori, atunci cand tii telefonul in mana.



Legat de pret, gsmarena.com spune ca informatiile neoficiale arata un cost de 299 de dolari in SUA si 299 de euro in Europa.

Sursa foto: androidandme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele