IT & C

#online #internet #romani #timp internet

Cat timp petrec romanii pe internet

Romanii petrec mai mult timp pe internet decat media europeana, iar reteaua globala a depasit ziarele si revistele in topul mediilor de informare in randul romanilor, potrivit studiului Mediascope Romania.

In momentul de fata, aproximativ 7,2 milioane de romani care au acces la internet, iar 75% dintre cei care folosesc internetul frecvent au varsta intre 16 si 24 ani.

Romanii petrec in medie 18,6 ore pe saptamana in mediul online, fata de 14,6 ore, media europeana arata studiul citat de Capital.ro.

Cei mai multi romani folosesc internetul pentru stiri si pentru a se informa inainte a face achizitii. 48% dintre romani viziteaza site-uri de stiri, iar 44% dintre utilizatorii de internet din Romania se documenteaza online inainte de a face cumparaturi.

Gradul de utilizare al internetului depinde de modalitatea de accesare: mai mult de 18 ore pe saptamana pe PC sau mai mult de 12 ore pentru cei care folosesc internetul mobil.


Sursa foto: Infonegocios.biz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele