IT & C

#romania #moray+ #megalodon #razer #sistem audio #casti

Castile Razer Megalodon 7.1 si Moray+ au ajuns in Romania

Razer Megalodon 7.1, sistemul de sunet surround si Razer Moray+, comunicatorul mobil pentru gaming sunt acum disponibile si pentru gamerii din Romania.

Razer Megalodon 7.1  este un un sistem de casti cu sunet Surround creat special pentru a incorpora motorul audio Razer Maelstrom.

Comunicatorul mobil pentru gaming Razer Moray+ este special creat pentru gamerii care prefera sa calatoreasca.

Razer Megalodon 7.1

Sistemul are incorporat un microfon amplificat care filtreaza zgomotul permintand gamer-ului sa se faca auzit tare si clar. Razer foloseste tehnologii de ultima generatie HRTF si DSP cu o putere mare de procesare, Razer Megalodon reprezinta cel mai avansat sistem audio de casti din categoria sa.

Motorul audio Razer Maelstrom permite ascultarea adversarilor inainte de a-i vedea, prin intermediul canalului virtual 7.1 de sunet surround. Pentru cazurile in care sursa de sunet nu suporta sistemele de surround 7.1 sau 5.1., Megalodon va putea fi utilizat de asemenea precum un sistem de casti stereo de calitate, cu un bass puternic.

Sistemul dispunde de asemenea de o functie de procesare audio incorporta doar prin simpla descarcare a aplicatiei de virtualizare a sunetului surround pe card-ul de sunet intern si preia astfel incarcarea de pe microprocesorul calculatorului.

Razer Moray+

Comunicatorul mobil pentru gaming Razer Moray+ are un design subtire si o func?ionalitate ridicata. Razer Moray+ vine in pachet cu o pereche de casti izolate fonic si un microfon interior omnidrectional.

Sistemul de sunet stereo foarte puternic ofera o claritate de grad inalt. Cei 3 adaptori pentru laptop/PC, precum si suportul pentru Sony PSP 2000 / 3000, Nintendo DS Lite / Dsi  si Apple iPhone fac din acest sistem companionul perfect pentru comunicarea vocala si ofera un sunet foarte bun.

Razer Moray+ dispune de un microfonul intern omnidirectional cu sistem de prindere ce ofera detectare vocala intr-un design slim si compact. Aparatul are de asemenea incorporata si o pereche de casti impotriva zgomotului pasiv.

Disponibilitate

Cele doua modelele sistemul de sunet tip casti Razer Megalodon 7.1 si Moray+ sunt disponibile in Romania prin furnizorul oficial, Dream IT si costa 150 de euro si respectiv 55 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele